<h1>Fysioteam Stede Broec</h1><br /><p>Onze praktijkruimte heeft acht behandelkamers en twee oefenruimtes waar wij ook fysiofitness onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten geven.</p> <h1>Fysioteam Stede Broec</h1><br />Onze praktijkruimte heeft acht behandelkamers en twee oefenruimtes waar wij ook fysiofitness onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten geven. <h1>Fysioteam Stede Broec</h1><br />Onze praktijkruimte heeft acht behandelkamers en twee oefenruimtes waar wij ook fysiofitness onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten geven.

COPD

COPD

COPD is een verzamelnaam voor chronische bronchitis en longemfyseem. (Mee)roken is de belangrijkste oorzaak. De klachten bij COPD zijn hoesten, slijm opgeven, benauwdheid en kortademigheid. COPD is niet te genezen, maar stoppen met roken, bewegen en een gezond gewicht zorgen ervoor dat je klachten afnemen.

Wat fysiotherapie kan doen?

Als je COPD hebt, is bewegen extra lastig. Misschien durf je zelfs helemaal niet meer in te spannen omdat je het daar telkens zo benauwd van krijgt. Een fysiotherapeut kan je uitleggen wat je wel én wat je beter niet kunt doen. Ook kan een fysiotherapeut je technieken leren waardoor je minder last hebt van hoestbuien en benauwdheid. Om je conditie te verbeteren, wordt er een trainingsprogramma opgesteld dat bij jou past. Deze inspanning wordt meestal beloond: je hebt minder klachten. Hierdoor groeit je zelfvertrouwen, en ga je vanzelf meer bewegen. Fysioteam is gespecialiseerd in de begeleiding van COPD-patiënten. Wij bieden speciale oefentherapie aan waarin je op een verantwoorde manier aan je conditie kunt werken. Dit doen wij op individuele basis en in groepsverband.

Groepstraining vindt plaats op:
donderdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur

Wat zijn de kosten?

Wat fysiotherapie kost, hangt af van de mate van ernst van de COPD en de manier waarop u bent verzekerd. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Fysioteam Stede Broec.

Teamleden

Myriam Korse


Myriam Korse E-mail: myriam.korse@fysioteam.nl
BIG registratie: 69910985804