<h1>Fysioteam Stede Broec</h1><br /><p>Onze praktijkruimte heeft acht behandelkamers en twee oefenruimtes waar wij ook fysiofitness onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten geven.</p> <h1>Fysioteam Stede Broec</h1><br />Onze praktijkruimte heeft acht behandelkamers en twee oefenruimtes waar wij ook fysiofitness onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten geven. <h1>Fysioteam Stede Broec</h1><br />Onze praktijkruimte heeft acht behandelkamers en twee oefenruimtes waar wij ook fysiofitness onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten geven.

Groepstraining

Het positieve effect van lichaamsbeweging is wetenschappelijk aangetoond. Juist voor mensen die, om wat voor reden dan ook, fysiek verminderd belastbaar zijn is trainen de beste manier, om weer beter te kunnen functioneren. Echter blijkt juist voor deze mensen de drempel, om weer te gaan bewegen, het grootst. Begrijpelijke redenen hiervoor zijn o.a.: angst voor toename van pijn, overbelasting, niet weten waar(mee) te beginnen en angst, om niet mee te kunnen komen met de groep. Fysioteam Stede Broec is van mening dat voor elk lichaam training mogelijk effectief is, mits dit op een verantwoorde manier, onder deskundige begeleiding plaats vindt.

Speciale trainingsgroepen zijn:

- HIB groep (Hart in Beweging): Hartrevalidatie

- Centraal neurologische trainingsgroepen: voor bijvoorbeeld na een beroerte (CVA)/ bij parkinson / motorsche uitval van spieren

 

 

Deze worden soms wel door uw zorgverzekeraar vergoed. Vraag ons hier naar.

  Di 9.00 Wo 9.00 Do 9.00   Za 9.00
Ma 10.00 Di 10.00     Vr 10.00 Za 10.00
        Vr 11.00 Za 11.00
    Wo 17.00 Do 14.00 Vr13.00  
Ma 19.30 Di 19.00 Wo 19.00 Do 19.00    
  Di 20.00        

Trainen bij Fysioteam Stede Broec is bij uitstek geschikt voor:

- Mensen met een klachtenverleden aan het bewegingsapparaat.
- Mensen met (chronische) lichamelijke klachten. 
- Mensen, die al een langere periode niet aan sport gedaan hebben en op een verantwoorde manier de draad weer willen oppakken.
- Mensen die om medische redenen onder deskundige begeleiding moeten trainen.
- Mensen die in aansluiting op hun revalidatie verder aan hun conditie willen werken.
- Voorkomen (preventie) van klachten.

Verder zijn de trainingen natuurlijk geschikt voor iedereen, die op een verantwoorde manier wil werken aan een gezond lichaam. Fysioteam Stede Broec heeft ook trainingen voor specifieke doelgroepen. Zoals: HIB-groepen (hart in beweging) en de neurologische groepen (zoals Parkinson en CVA).

Deskundige begeleiding
Uw trainingsgroep staat onder begeleiding van een (sport)fysiotherapeut. De fysiotherapeuten van Fysioteam Stede Broec hebben diverse opleidingen gevolgd, om u optimaal te kunnen begeleiden.

Uw gezondheidsprofiel
Aan de hand van een eerste gesprek en vragenlijst worden uw wensen en mogelijkheden besproken. Daarna wordt uw fysieke belastbaarheid getest, aan de hand van een conditietest en meting van kracht, lenigheid, bloeddruk en lichaamssamenstelling. Met behulp van een computerprogramma wordt uw gezondheidsprofiel in kaart gebracht, rekening houdend met uw leeftijd en geslacht. Vervolgens zal uw persoonlijke trainer in overleg met u een trainingsprogramma op maat maken. In bepaalde gevallen zal de fysiotherapeut u aanraden overleg met uw huisarts te plegen, alvorens met training te gaan beginnen.

Plezierig trainen
In ons goed geoutilleerde centrum maakt u gebruik van de modernste apparatuur. Dit gebeurt met computer gestuurde cardio- apparatuur. Uw hartslag wordt automatisch gemeten. De belasting, die het apparaat geeft, wordt automatisch zo aangepast, dat u in uw 'hartzône' blijft, zodat u altijd veilig aan optimale conditieverbetering werkt. Tevens wordt uw trainingsarbeid bijgehouden op uw persoonlijke chipcard (point-system). Daarnaast maken wij gebruik van krachtapparatuur, die compact, veilig, geruisloos en makkelijk te bedienen is. Deze krachttoestellen zijn speciaal samengesteld, om uw lichaam functioneel te trainen.

U traint in kleine groepen van maximaal 10 personen op vaste tijden, waarbij voortdurend een fysiotherapeut aanwezig is. Minimaal eens per week traint u met uw vaste groep, met uw persoonlijke fysiotherapeut/begeleider. Periodiek kunt u uw resultaten opnieuw laten testen en uw trainingsprogramma laten bijstellen. Na de training staat altijd een kopje koffie of thee klaar.

Intake (1 uur): inschrijvingskosten / test / opstellen trainingsprogramma: €55,00.

De intake is gratis wanneer u voor een halfjaar-abonnement inschrijft, of indien u zich aansluitend aan uw therapie bij Fysioteam inschrijft.

Kwartaalabonnement in maandelijkse termijnen van:

1x per week  €39,25
2x per week  €66,70

Halfjaarabonnement:

1x per week  €219,50
2x per week  €395,50

en gratis intake.

Abonnementen uitsluitend per automatische incasso.

Prijzen zijn berekend op 4 weken trainen per maand; de eventuele vijfde week is extra, of voor het geval u een training heeft gemist. Indien u door omstandigheden meerdere trainingen niet aanwezig kunt zijn, kunt u in overleg met uw trainer op andere tijden inhalen (mits hiervoor ruimte is).

Trainingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Teamleden

Linda Krijger


Linda  Krijger E-mail: linda.krijger@fysioteam.nl

Monica Bok


Monica Bok E-mail: monica.bok@fysioteam.nl
BIG registratie: 09033187204

Wendy de Wit


Wendy de Wit E-mail: wendy.dewit@fysioteam.nl
BIG registratie: 79910010104

Myriam Korse


Myriam Korse E-mail: myriam.korse@fysioteam.nl
BIG registratie: 69910985804

Roos Meester


Roos Meester E-mail: roos.meester@fysioteam.nl
BIG registratie: 19033237704

Maikel van Bemmel


Maikel van Bemmel E-mail: maikel.vanbemmel@fysioteam.nl
BIG registratie: 99053786504

Mark Visser


Mark Visser E-mail: mark.visser@fysioteam.nl
BIG registratie: 19044141804