<h1>Fysioteam Stede Broec</h1><br /><p>Onze praktijkruimte heeft acht behandelkamers en twee oefenruimtes waar wij ook fysiofitness onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten geven.</p> <h1>Fysioteam Stede Broec</h1><br />Onze praktijkruimte heeft acht behandelkamers en twee oefenruimtes waar wij ook fysiofitness onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten geven. <h1>Fysioteam Stede Broec</h1><br />Onze praktijkruimte heeft acht behandelkamers en twee oefenruimtes waar wij ook fysiofitness onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten geven.

(ex)Hartpatiënten

Hartgroep De Hartstreek

De Hartgroep heeft als doelstelling om meer hartpatiënten in beweging te krijgen. Connie Slichter heeft hiervoor een speciale opleiding tot sportleider gevolgd, zodat zij goed in staat is hartpatiënten zorgvuldig te begeleiden in hun streven naar een betere conditie.

Het idee achter deze doelstelling is dat nog niet zo lang geleden uit wetenschappelijk onderzoek naar voren is gekomen dat bewegen niet alleen goed is om het ontstaan van hart- en vaatziekten tegen te gaan, maar dat het ook helpt om te voorkomen dat hartpatiënten opnieuw getroffen worden door een hart- of vaatziekte. Tot de jaren zeventig van de vorige eeuw kregen hartpatiënten het advies om lichamelijke inspanning te beperken. Nu wordt lichamelijke activiteit juist gezien als een manier om de conditie en het functioneren van hartpatiënten te verbeteren. Bovendien gaat men ervan uit dat actieve hartpatiënten eerder een gezondere leefstijl zullen kiezen en bijvoorbeeld minder vet gaan eten en stoppen met roken.

In de website van de Harteraad (voorheen Hart- en Vaatgroep) van de Hartstichting vindt u algemene informatie over beweeggroepen.
www.harteraad.nl

De training bestaat uit 1 uur Circuittraining met maximaal 10 deelnemers en vindt plaats op:
maandag 13.00 tot 14.00 uur
vrijdag 13.00 tot 14.00 uur

Als u te maken heeft gekregen met een hartaandoening, zult u daar in het dagelijks leven terdege rekening mee moeten houden. Gelukkig kunt u er zelf veel aan doen om ervoor te zorgen dat u, met alle beperkingen, toch een zo normaal mogelijk leven leidt. De adviezen die u van uw cardioloog en tijdens de revalidatieperiode krijgt, zijn vaak behoorlijk ingrijpend. Stoppen met roken, stress vermijden, een te hoog cholesterolgehalte in het bloed verlagen en het lichaamsgewicht verminderen zijn adviezen, die u alleen met veel geduld en inspanning kunt realiseren.

Gelukkig is er een advies dat niet alleen nuttig en positief is, maar dat ook helpt bij het voorkomen van hart- en vaatziekten, dat helpt bij het beperken van de gevolgen daarvan en dat nog leuk is om op te volgen ook. Dat advies is: GEZOND BEWEGEN!

Gezond bewegen bevordert uw algemene conditie en natuurlijk ook de conditie van uw hart. Het helpt om er eens "uit te zijn", het brengt u in contact met mensen die ongeveer hetzelfde doorgemaakt hebben als u en dat kan goed zijn voor uw zelfvertrouwen. En niet te vergeten: bewegen in groepsverband is ook nog eens heel erg leuk! Er is meer mogelijk dan u denkt!

Menig (ex)hartpatiënt heeft moeite met het zoeken naar de juiste manier om in conditie te komen of conditie te behouden. Sommigen zijn juist terughoudend om (te veel) te bewegen uit angst om (opnieuw) een hartinfarct te krijgen, terwijl anderen zichzelf juist weer willen bewijzen en daardoor wellicht te hard trainen. Voelt u zich aangesproken? Fysioteam Stede Broec geeft groepstrainingen voor hartpatiënten om op een verantwoorde manier uw conditie te verbeteren. Connie Slichter heeft hiervoor een speciale opleiding gevolgd, zodat u verzekerd bent van een optimale en professionele begeleiding.

Intake met fietsergometertest

€ 55,00

Circuittraining

 

Kwartaalabonnement

 

1 x per week

€ 38,50/maand

2 x per week

€ 65,00/maand

Halfjaarabonnement

 

1 x per week 

€ 215,00/halfjaar

2 x per week 

€ 385,00/halfjaar


Betalingen uitsluitend per automatische incasso

Prijzen zijn berekend op twaalf weken trainen per kwartaal; de dertiende week is extra, of voor het geval u een training heeft gemist. Indien u door omstandigheden meerdere trainingen niet aanwezig kunt zijn, kunt u in overleg met uw trainer op andere tijden inhalen (mits daarvoor ruimte is).

Harteraad is de nieuwe naam van De Hart&Vaatgroep, partner van de Hartstichting.

Teamleden

Myriam Korse


Myriam Korse E-mail: myriam.korse@fysioteam.nl
BIG registratie: 69910985804

Roos Meester


Roos Meester E-mail: roos.meester@fysioteam.nl
BIG registratie: 19033237704