<h1>Fysioteam Stede Broec</h1><br /><p>Onze praktijkruimte heeft acht behandelkamers en twee oefenruimtes waar wij ook fysiofitness onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten geven.</p> <h1>Fysioteam Stede Broec</h1><br />Onze praktijkruimte heeft acht behandelkamers en twee oefenruimtes waar wij ook fysiofitness onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten geven. <h1>Fysioteam Stede Broec</h1><br />Onze praktijkruimte heeft acht behandelkamers en twee oefenruimtes waar wij ook fysiofitness onder begeleiding van deskundige fysiotherapeuten geven.

Medical taping

Medical taping

Medical taping is een verzamelnaam voor het gebruik van felgekleurde elastische tape. Jaren geleden werd door veel fysiotherapeuten een stugge tape gebruikt om de bewegingsvrijheid van spieren en gewrichten te beperken. Echter had dit niet het gewenste effect en daarom werd er op zoek gegaan naar een tape die lijkt op de menselijke huid, met als resultaat medical tape. Deze tape maakte het mogelijk om lichamelijke functies te verbeteren en gekwetste spieren en gewrichten te ondersteunen, zonder het lichaam te beperken in haar bewegingsmogelijkheden.

Wanneer wordt medical taping toegepast?

Je kunt medical taping in meerdere gevallen gebruiken. Zo kun je slappe spieren weer op spanning brengen, maar ook gespannen spieren rust geven. In de sportwereld wordt het vaak gebruikt bij sportblessures. Zo kun je medical taping gebruiken voor het verminderen van vocht/litteken(oedeemtherapie), maar ook bij overbelasting en voor het ondersteunen van je gewrichten. Verder kan medical taping gebruikt worden om pijn te verminderen of een verkeerde houding te corrigeren.

Teamleden

Myriam Korse


Myriam Korse E-mail: myriam.korse@fysioteam.nl
BIG registratie: 69910985804

Roos Meester


Roos Meester E-mail: roos.meester@fysioteam.nl
BIG registratie: 19033237704

Maikel van Bemmel


Maikel van Bemmel E-mail: maikel.vanbemmel@fysioteam.nl
BIG registratie: 99053786504

Mark Visser


Mark Visser E-mail: mark.visser@fysioteam.nl
BIG registratie: 19044141804